OM HILDE

IMG_2301Hei! Jeg heter Hilde Gjermundrød og er gründer av PSYKOLOG I LOMMA. Det er meg du snakker med når vi chatter eller skriver til hverandre. Det er også jeg som står bak innleggene til psykolog.i.lomma på Instagram. Jeg har også en side på Facebook. Følg meg gjerne der, så får du vite når jeg har blogget.

Jeg er utdannet psykolog, fra Universitetet i Oslo og Aarhus Universitet i Danmark (2011). Jeg har variert arbeidserfaring fra psykiatrien, både i poliklinikk og innen rehabilitering. Jeg har erfaring med store deler av opplevelsesspekteret til mennesker, blant annet: angst, depresjon, traumer, utbrenthet og utmattelse.

Jeg er opptatt av bevissthet. Ofte kan bedre kontakt med egen kropp, tanker og følelser være inngangsbillett til bedre livskvalitet, fordi denne kontakten gjør at vi lettere kan se hva som er nærende og styrkende for oss. Vi kan da lettere sortere i ting, stryke det som tapper, få øye på nye stier å gå på, lage nye mønstre og oppnå bedre balanse i livet. Jeg har en verktøykasse, men det viktigste verktøyet er deg.

Jeg glad i å være sammen med mennesker, lese bøker, skrive (jeg har også gått Forfatterstudiet i Bø), gjøre yoga, gå tur og pusle i hagen. Om vinteren er filmtitting en kjær aktivitet og snømåking en mulig mosjonsfavoritt.

Jeg ser frem til å skrive med deg!

Jeg er autorisert psykolog og medlem av Norsk Psykologforening.

NPF_Logo_Negativ