SKRIV

Du trenger ingen henvisning for å chatte eller skrive med psykolog Hilde Gjermundrød.

Du kommer i kontakt med meg ved å enten:

-opprette en konto på Crypho, legge meg til og skrive en melding, eller

-sende en e-post til hilde@psykologilomma.no, eller

-sende en SMS til 973 05 412

Jeg vil svare deg så fort jeg kan.

Om Crypho: Husk at du i Crypho må lage et langt passord som du kan huske. Det er av sikkerhetsmessige grunner ikke mulig å gjenopprette det dersom du skulle glemme det. Klikk her dersom du ønsker en detaljert brukerveiledning for hvordan du kan opprette konto i Crypho og komme i gang med chatten. Du kan også laste ned Crypho som app på mobilen eller som desktopversjon på latptopen din, men det anbefales at du lager deg en bruker i nettleseren først.

Om e-post: Jeg gjør oppmerksom på at vanlig e-post er usikret og ukryptert, jeg oppfordrer deg derfor til å ikke sende sensitive opplysninger via e-post. Crypho derimot er utviklet nettopp for sikker kommunikasjon, med blant annet ende-til-ende kryptering.

NB! Har du akutt behov for hjelp, ta kontakt med din fastlege eller legevakten (116 117).