Hva er PSYKOLOG I LOMMA?

psykolog_hilde_gjermundrød_cropped

Psykolog der du er!

PSYKOLOG I LOMMA er et lavterskeltilbud for den som ønsker kontakt med psykolog over nett. Siden det er et privat psykologtilbud trenger du ikke henvisning. Tilgjengeligheten er dermed god. Dette betyr også at du betaler full pris.

PSYKOLOG I LOMMA drives av psykolog Hilde Gjermundrød.

Jeg tilbyr skriftlige samtaler, via chat eller brevutveksling. Dette betyr altså at du ikke treffer meg fysisk. Du og jeg, psykolog og klient, skriver sammen uten å se hverandre.

Vi kommuniserer via Crypho, som er et norskutviklet samtaleplattform for nettopp sikker kommunikasjon. Du kan bruke Crypho i nettleser eller laste ned Crypho som app på mobilen, eventuelt som desktop-program på laptopen. Crypho er gratis å bruke for deg som klient. Les eventuelt mer om Crypho her.

Chat med psykolog = Vi avtaler et tidspunkt der vi ”møtes” i Crypho, og chatter i en forhåndsavtalt tidslengde. Dette kan være for eksempel 30, 45, 60 eller 90 minutter. Enkelte ganger er det også mulig å chatte uten forhåndsavtale, avhengig av tilgjengelighet og kapasitet. Bare ta kontakt, så ser vi hva vi får til!

Brevutveksling med psykolog = Du sender en tekst, og jeg svarer deg ved å sende en tekst (brev) tilbake. Vi kan også ha en fast avtale, for eksempel faste ukedager eller liknende, der vi brevveksler. Om ønskelig kan vi sende brev frem og tilbake over lengre tid.

I innlegget om hva du kan snakke med en online psykolog om skriver jeg blant annet følgende:

”Alle som tar kontakt har ulike behov, og derfor blir samtalene forskjellige. For noen kan det handle om et ønske om å ha noen utenfor sine egne kretser å sparre og diskutere med. Andre ganger kan det være konkrete spørsmål. Kanskje går en rundt og lurer på noe. Eller en kan kjenne seg stuck. Kanskje oppleves ting håpløst, en kan være rådvill og ha vanskelig for å få øye på veien videre”.

Du kan også lese om hvorfor et skriftlig psykologtilbud på nett kan være et godt alternativ for mange. Oversikt over priser finner du her.

Er det noe informasjon du savner eller lurer du på noe annet? Ta gjerne kontakt.

Hilde / PSYKOLOG I LOMMA

PSYKOLOG I LOMMA er en nettbasert psykologtjeneste. Samtaler med psykolog Hilde Gjermundrød skjer der du er, på nett, via chat eller digital brevutveksling. For å chatte eller skrive med psykolog Hilde Gjermundrød kan du sjekke ut kontaktinformasjonen her.